Hva kjendiser bør gjøre og ikke gjøre når det gjelder stil

Hva kjendiser bør gjøre og ikke gjøre når det gjelder stil

Har du noen gang bladd gjennom et glanset magasin eller scrollet gjennom sosiale medier og beundret kjendisers fantastiske antrekk? Ja, det har vi alle. Det er ikke til å legge skjul på at kjendiser har en evne til å fange oppmerksomheten vår med sin upåklagelige stil. Det virker som om de aldri gjør et eneste feilsteg når det gjelder mote, og de går uanstrengt ut i antrekk som får oss til å lure på hvordan de klarer å se så stilige ut hele tiden.

Men her er hemmeligheten: De har en hærskare av stylister og moteeksperter som veileder dem i alt de gjør. Så hvordan kan vi vanlige dødelige lære av dem? I dette blogginnlegget skal vi se nærmere på hva vi kan lære av kjendisene og hvordan vi kan bruke dem i hverdagen.

Gjør: Bruk unike farger for å markere deg

Hvis du tar en titt på motevalgene til kjendiser som Christina Milan, Hayden Panettiere og Kim Kardashian, vil du legge merke til at de ikke er redde for å bruke sterke farger. Fra knallgult til neongrønt og knallrosa – de vet hvordan de skal få til en dristig look. Før du kaster deg ut i en verden av sterke farger, er det imidlertid viktig å tenke på hvordan de vil se ut på huden din.

Ikke alle sterke farger passer til alle hudtoner, så det er viktig å velge en nyanse som passer til din hudfarge. Hvis du er usikker på hvilken farge du skal velge, kan du begynne med å eksperimentere med tilbehør. Du kan for eksempel sette farge på antrekket med en gul blomst i håret, en neongrønn veske eller et knallrosa skjerf. På denne måten kan du se hvordan fargen ser ut på deg uten å forplikte deg til et helt antrekk.

Hvis du bestemmer deg for å bruke en dristig farge på antrekket ditt, må du sørge for å velge de riktige plaggene som utfyller fargen. Hvis du for eksempel har på deg en knallgul kjole, bør du kombinere den med nøytrale sko og tilbehør slik at fargen kommer til sin rett.

Ralph Lauren utvalg er kjent for sin oppmerksomhet på detaljer, og dette er noe kjendiser har tatt opp. Fra intrikate broderier til delikate perler, Ralph Laurens klær handler om de små detaljene som gjør stor innvirkning. Kjendiser som Naomi Watts og Emma Watson har blitt sett iført Ralph Laurens intrikat detaljerte plagg, og det er tydelig at oppmerksomhet på detaljer er en stilleksjon vi alle kan lære av.

munter og kjekk ung mann som står og smiler

Ikke gjør det: Bruk sterke farger hvis de ikke passer til din hudtone

Selv om noen farger er flotte på én person, er det ikke sikkert at de er like flatterende på en annen. Hvis du for eksempel har en olivenfarget hudtone, kan det være lurt å unngå kjedelige gulfarger. Velg heller lysere nyanser som utfyller hudtonen din og får deg til å se strålende ut.

En annen ting du bør tenke på, er resten av antrekket ditt. Selv om en dristig farge kan være et flott statement-plagg, er det viktig å sørge for at den passer til resten av antrekket. Hvis du for eksempel har på deg en blondekjole, kan det være lurt å unngå å kombinere den med en knallgul jakke. Kontrasten kan bli for stor og få antrekket til å se ukoordinert ut.

Noen kjendiser har lyktes med dristige farger, mens andre har kommet til kort. Det er viktig å huske at bare fordi noen andre ser bra ut i en bestemt stil, betyr ikke det at det vil fungere for deg. Det er viktig å prøve ulike farger og se hva som passer best til din hudtone og personlige stil.

Dristige farger kan være en morsom og spennende måte å variere garderoben på. Det er imidlertid viktig å huske at ikke alle farger passer til alle. Ved å ta deg tid til å ta hensyn til hudtonen din og resten av antrekket ditt, kan du sikre at du får til looken med selvtillit og stil.

Gjør: Bruk trykk på en elegant måte

Trykk er allsidige, og nøkkelen er å bruke dem på en raffinert måte. Hvis du nøler med å innlemme print i garderoben din, kan du begynne med akvarellprint. De er feminine, fargerike og lett tilgjengelige. Sommeren er den perfekte tiden for å vise frem trykk i en flytende kjole som fremhever kurvene dine.

Gjør som Kendra, som er selve symbolet på stil i en kjole med akvarellmønster. Kjolen treffer alle de riktige stedene og ser flatterende ut på henne. Kendra kombinerer kjolen med nudefargede pumps som utfyller de nøytrale aspektene ved designet. Resultatet er en elegant og sofistikert look som er perfekt for en sommerdag ute.

Hvis du ikke føler deg komfortabel i en kjole med trykk, kan du begynne med trykk i små doser. Et skjerf med trykk eller en statement-veske er en fin måte å tilføre antrekket farge og mønster på. Husk å holde resten av antrekket ditt enkelt og nøytralt for å unngå sammenfallende mønstre.

ung mann i herreekviperingsbutikk

Ikke gjør det: Overdriv med print

Hvis du er på utkikk etter inspirasjon til hvordan du kan bruke print i garderoben din uten å overdrive, kan du la deg inspirere av favorittkjendisene dine. Fra dristige mønstre til subtile trykk – disse stjernene vet hvordan de skal rocke looken uten å se ut som om de prøver for hardt.

Noe av det viktigste du må huske på når du jobber med trykk, er å holde deg moderat. Selv om det kan være fristende å slå på stortromma med sterke farger og dristige mønstre, er det viktig å huske at mindre ofte er mer. Ved å tenke kreativt kan du sette sammen antrekk på utradisjonelle måter, for eksempel ved å kombinere mønster med ensfargede plagg eller blande ulike mønstre.

En annen ting du bør unngå, er matchy-matchy-looken. Selv om det kan virke som en god idé å koordinere mønstre fra topp til tå, kan det få antrekket til å se utdatert og ubehagelig ut. Prøv i stedet å mikse og matche ulike mønstre og teksturer for å skape et mer interessant og dynamisk uttrykk.

Det er selvsagt også viktig å ta hensyn til anledningen når du velger antrekk. Selv om trykk kan se bra ut i en uformell setting, er det ikke sikkert at det passer i et profesjonelt miljø. For eksempel kan det være fint med trykk i en kjole, men ikke i en dress.

Gjør: La deg inspirere av disse kjendislookene

Hvis du foretrekker en mer feminin tilnærming, kan du la deg inspirere av Keira Knightley. Hun bruker ofte søte, jentete kjoler som er perfekte til hverdags. En minikjole med blomstermønster eller blondedetaljer kan gi looken din et romantisk preg. Kombiner den med et par ankelstøvler for et uanstrengt, men stilig ensemble.

En annen kjendis hvis stil du kan lære av, er Zendaya. Hun eksperimenterer alltid med ulike looks, fra dristige trykk til sterke farger. Hun er ikke redd for å ta sjanser og utfordre moteverdenens grenser. Gjør som henne og prøv et dristig mønster eller en sterk farge som du vanligvis ikke ville brukt. Du vil kanskje bli overrasket over hvor mye du liker det!

5 kjendis-stilhemmeligheter som INGEN vil at du skal vite! | Mannlige moteikoners beste tips for å se bra ut

Hvis du er mer minimalistisk anlagt, kan du la deg inspirere av Victoria Beckhams stil. Hun er kjent for sine enkle, men elegante antrekk. En skreddersydd blazer sammen med en bukse med rette ben er en klassiker som aldri går av moten. Sett farge på antrekket med en statement-veske eller et par høye hæler.

Det kan være vanskelig å finne sin egen stil, men det trenger det ikke å være. La deg inspirere av favorittkjendisene dine, og legg merke til hvilke stiler du liker.

Ikke: Prøv å kopiere kjendisers stil

Kjendiser har tilgang til et team av stylister og designere som hjelper dem med å skape sin egen stil. De har også tilgang til eksklusive designerklær og tilbehør som ikke alltid er tilgjengelig for vanlige folk. Så selv om du prøver å kopiere en kjendis’ stil, er det lite sannsynlig at du klarer å oppnå samme look.

Dessuten bruker kjendiser antrekk basert på sine individuelle preferanser og sin personlige stil. Det som kler dem, kler ikke nødvendigvis deg. Du må ta hensyn til kroppstype, hudfarge og personlig smak når du velger antrekk. Hvis du prøver å kopiere andres stil, kan det føre til ubehag og manglende selvtillit.

I stedet for å prøve å kopiere kjendisers stil, kan du lære av deres motevalg. Ta en nærmere titt på antrekkene deres og prøv å finne ut hva du liker ved dem. Er det fargen, snittet, stoffet eller tilbehøret? Bruk denne informasjonen som inspirasjon til å skape din egen unike stil.

Gjør det: Kle deg for kaldt vær

Lag på lag er avgjørende når du skal kle deg for kaldt vær. Begynn med et varmt basislag, som en termotrøye eller leggings, og bygg videre derfra. Legg til en koselig genser eller cardigan, og avslutt med din favorittjakke eller -frakk. Vær heller ikke redd for å mikse og matche teksturer og stoffer. En tykk strikkegenser sammen med en elegant skinnjakke kan skape en stilig kontrast.

trendy ung og stilig kvinne som sitter

Tilbehør er også viktig når det gjelder påkledning i kaldt vær. Et varmt skjerf, en lue og hansker kan ikke bare holde deg varm, men kan også gi antrekket ditt farge og interesse. Se etter tilbehør som utfyller frakken eller jakken, eller velg et dristig statementplagg som skiller seg ut.

Og ikke glem fottøyet. Kaldt og vått vær kan være ødeleggende for skoene dine, så det er viktig å velge sko som både er stilige og praktiske. Støvler er et populært valg i kaldt vær, og det finnes mange alternativer å velge mellom, enten du foretrekker ankelstøvler eller knehøye modeller. Velg støvler med solid såle og vanntette materialer som holder føttene varme og tørre.

Ikke: Glem å balansere

En vanlig feil som vi ofte ser, er at antrekket er ubalansert. Hvis du har på deg en lang frakk, er det viktig å balansere den med de riktige skoene. Høyhælte støvler er et godt alternativ for å balansere frakkens lengde. Når frakkens stoff faller til gulvet, kan det være visuelt overveldende og få antrekket ditt til å se ubalansert ut. Det kan til og med få deg til å se ut som om du står i et hull. 

Så hvordan balanserer du en lang frakk? Støvler med høye hæler er et godt sted å begynne. De gir ikke bare høyde, men skaper også en visuell balanse i antrekket ditt. Hvis du ikke liker høye hæler, kan du også prøve et par plateaustøvler eller joggesko med tykk såle. Det viktigste er å tilføre antrekket høyde for å skape balanse. 

En annen måte å balansere en lang frakk på er å legge til flere lag. En lang frakk kan være et statementplagg, men den kan også virke overveldende hvis den er det eneste plagget du har på deg. Prøv å legge en genser eller en turtleneck under frakken. Det vil ikke bare gi deg mer varme, men også et mer balansert uttrykk. 

Tilbehør kan også bidra til å skape balanse i antrekket. Et statement-halskjede eller et par statement-øredobber kan trekke oppmerksomheten bort fra den lange frakken og skape et fokuspunkt i antrekket. Et belte kan også være en fin måte å stramme inn midjen på og skape en mer definert silhuett.

Sammendrag

Kjendisers stil kan være en stor inspirasjonskilde for alle som ønsker å forbedre sine egne motevalg. Selv om det er viktig å være tro mot egne preferanser og kroppstyper, kan vi lære mye av hvordan kjendiser kler seg til ulike anledninger. 

Ved å analysere motevalgene deres og forstå hva kjendisenes stil er og ikke er, kan vi omfavne det som gjør oss unike, samtidig som vi holder oss trendy og stilige. 

Så la oss la oss inspirere av glamour- og underholdningsverdenen og bli våre egne moteikoner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *